photo

Rickie Traeger: Triple Shoe Mount, Photography Upgrades




Holy donkey balls is it cold outside!   

I will keep saying it, I hate winter, LOL.   On a serious note though it is cold out there. So please bundle up if you do plan on going outside.

I got a piece of equipment that will help me with working scenes. In the past, I was only able to use only 1 attachment at a time. Either a microphone or a light. This new piece of equipment is a triple shoe mount. I can add 3 items at one time, and use them all at once 🙂   So now the video and audio is going to be a lot better.  I am thinking about adding a cell mount to it, so I can put the cell on there while I do live videos and it be mounted.   So overall the quality of the videos are going to be way better 🙂

I plan on adding another piece of equipment that will also improve the quality of the videos and photos as well. I don’t plan on getting that for awhile though.  It is a gimbel. So I can be mobile and be steady. Instead of being steady only on a tripod.  I think it will greatly improve some content.  Being able to walk around and video, while being stable.  Instead of having to move and put down the tripod, move and put down the tripod, etc.. lol.

 








Rickie Traeger: Chrome Stopped Loading My Website Graphics




I think I may have found out the issue that I been trying to troubleshoot all day!  It is simple to, but confusing!

I have had an issue with the graphics loading on here.

When I use the chrome browser, they do not load. But if I use the firefox browser the site loads perfectly!  Sooooooooo, it looks like it is not an issue with my website after all and it is a chrome issue!

With that being said, it is a pain to work on the website when chrome don’t want to load the graphics. It makes it very challenging. OK, a real pain in the butt. But now that I have narrowed it down, I have to figure out why chrome ain’t loading the graphics now.

It definitely has me wondering and scratching my head going, hmmmmm.

It worked great on chrome, then all of a sudden it did not load the graphics. And the site loads great on the other browsers.

My question to you is:  Why all of a sudden did chrome stop loading my graphics, out of the blue?