problem

Rickie Traeger: Tuesday, April 21 blog




Good morning everybody.

I reinstalled the Dragon software, so bear with me if there are any grammar errors.

I want to sit there and say thank you to everyone who sent their prayers and positive vibes to my grandma. She is out of the hospital and doing well. I can’t sit there and say thank you enough for everyone who sent their prayers and positive vibes.

My FT – 450 D has an issue. When I go to turn the frequency dial, the frequency skips around or does not move at all when I twist the dial. The dial twist fine, so I’m confident that it is an electronic issue. A few people told me to open it up and see if the screws are loose. So I think after I get done writing this I will now open it up and see. Wish me luck!

Speaking of HF, band conditions have been all over the place lately. At times it’s almost all quieting an earlier today it was S9 plus. I haven’t made any contacts on HF in a while. I was trying to over the weekend but I didn’t have any luck. So hopefully band conditions improve and I can sit there and talk and HF.

Again I apologize for any grammar or typo errors. I just reinstalled the Dragon software and is trying to get used to my voice for the accuracy. I can clearly see that it is doing pretty good overall but there are some errors. I would go back and correct them but I will leave them as is. I know a few people out there are grammar Nazis so I will keep it up just for them, LOL.

Going tto pop off here I just wanted to make a quick blog and say thank you to everybody

 








Rickie Traeger: Chrome Stopped Loading My Website Graphics




I think I may have found out the issue that I been trying to troubleshoot all day!  It is simple to, but confusing!

I have had an issue with the graphics loading on here.

When I use the chrome browser, they do not load. But if I use the firefox browser the site loads perfectly!  Sooooooooo, it looks like it is not an issue with my website after all and it is a chrome issue!

With that being said, it is a pain to work on the website when chrome don’t want to load the graphics. It makes it very challenging. OK, a real pain in the butt. But now that I have narrowed it down, I have to figure out why chrome ain’t loading the graphics now.

It definitely has me wondering and scratching my head going, hmmmmm.

It worked great on chrome, then all of a sudden it did not load the graphics. And the site loads great on the other browsers.

My question to you is:  Why all of a sudden did chrome stop loading my graphics, out of the blue?